Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op

Op je trouwdag wil je je geen zorgen hoeven maken om wat dan ook, dus ook niet over je haar en make-up. Patty heeft dat helemaal waar gemaakt! Van te voren mijn wensen besproken, een keer een proef kapsel en proef make-up gedaan en toen was het al mooi. Op de dag zelf zat het helemaal zoals ik voor ogen had!! Ze luistert echt naar je wensen en kijkt ook naar wat bij je past. Patty onwijs bedankt voor je prachtige vak werk!❤️
Liefs Anne

Anne

Ik kom al jaren bij Patty voor mijn coupe en ben altijd zeer tevreden. Ze neemt altijd echt goed de tijd voor je!

Klaas

“Naast dat Patty een van mijn beste vriendinnen is, is het ook een geweldige kapster met een passie en liefde voor haar vak. Ze luistert altijd aandachtig naar mijn wensen en zorgt er dan voor dat mijn haar straalt. Ze is altijd goed op de hoogte van de laatste trends en weet dus dat ik goed bij haar zit!”

Barbara

“Bij Patty kom ik altijd knippen en kleuren en wat doet ze dit met een passie en precisie. Het is een echte perfectionist in haar werk en neemt altijd ruim de tijd voor me. Ik ga hier altijd heen met de gedachte dat ik weer mooier de deur uit ga. Maar ik kom stiekem ook voor de gezelligheid! Je bent een topper Patty!”

Carla